Weerbaarheid & agressieregulatie

Naast de bokstrainingen biedt de Zwolsche Boksclub tevens weerbaarheid, agressieregulatie. Deze trainingen worden gegeven door Melvin des Celles en Ron Bisschop. Uitgangspunt hierbij is om de te trainen personen niet alleen fysiek, maar ook sociaal, emotioneel en cognitief weerbaarder te maken. Er worden verschillende strategieën aangeboden om agressie te reguleren en om de leerling bewustwording bij te brengen en gedragsalternatieven te laten kiezen.

Deze training wordt al aangeboden aan jonge kinderen die vanuit projecten vanuit de overheid gesteund worden. De Zwolsche boksclub biedt deze training ook  apart in clinics aan aan diverse bedrijven en hogescholen. Interesse? Gebruik onderstaand contactformulier! Wij hopen u snel te mogen begroeten.

DSC_0760
Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

De Zwolsche Boksclub

De Zwolsche boksclub besteedt speciale aandacht aan trainingen voor weerbaarheid & agressieregulatie, en fysieke agressiehantering. Wilt u informeren naar de mogelijkheden of direct boeken? Maak gebruik van het contactformulier links of mail naar info@zwolscheboksclub.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar op:

06 – 21 50 53 62

Trainingslocatie:

Floresstraat 4
8022 AD Zwolle